3 grunde til at dit barn vil elske floorball

Hvis du ikke allerede kender til floorball, er det ved at være på tide. Denne sjove sport minder meget om hockey. Der er fem spillere fra hvert hold på marken, mens man også har hver sin målmand. Ligesom i hockey spiller man med stave og en plasticbold, man bruger bare ikke rulleskøjter ligesom i hockey. Hvis du gerne vil have dit barn til at spille floorball får du her 3 gode grunde.

Det er en holdsport

Mange børn elsker sportsgrene, hvor de er en del af et hold. For mange børn er dette sjovere, men det er også med til at opbygge deres sociale evner. De lærer at indgå i et fællesskab og får desuden mange nye venner. De lærer desuden hvad det vil sige at være en teamplayer.

Mange nye venner

Grunden til at børn går til sport er ofte primært for at få nye venner eller for at hygge sig med de venner, de allerede har. Fordi floorball er en holdsport, er der gode muligheder for at dit barn kan få nye venner ved at starte til det. Når man går til sport, får man muligheden for at møde mennesker, man måske ellers ikke ville have mødt.

Action og sjov

Den sidste og måske vigtigste grund er at det er sjovt og fyldt med action. Hvis børn skal gå til en sportsgren, er det ofte vigtigt for dem, at det er sjovt. Der skal ske noget, så de får muligheden for at røre sig og bruge noget energi. Floorball er desuden noget de fleste kan finde ud af, da man ikke skal have rulleskøjter på, som man ellers skal i traditionel hockey. Det er derfor perfekt til de børn, der endnu ikke har fået lært at skøjte på rulleskøjter.

Leave a Comment