6 sportsjulegaver der skal under træet i år

Julen er en glædens tid, men også en tid præget af det årlige gaveræs, hvor tusinde julestressede mennesker løber forvirret rundt, i jagten på den perfekte julegave til familie, venner og alle dem de holder af.

At finde den helt rigtige gave tager tid, men i de travle måneder op til jul, er dette en ressource der sjældent er nok af. Derfor er der i denne artikel blevet samlet 6 gaveforslag indenfor sports-genren, der kunne blive den perfekte julegave til ”ham”


Sportsjulegaven til ”ham” behøver ikke være kedelig


Sportsudstyr er jo som regel den klassiske julegaveide til ham, men der er ingen grund til at køre træt i de samme almene sports-gaver. Der er et væld af sjove og nyttige julegaver indenfor sports-genren, hvis blot man tager sig tid til at finde dem: Dette er uanset om han selv dyrker sport, eller blot nyder den fra sofaen.

Foldbar el-cykel

Den foldbare el-cykel er perfekt til manden på farten, eller de der bor i storbyen, og har brug for et let transportmiddel der kan klappes sammen, når det skal med i bussen.

Den foldbare el-cykel gør rejsen til en ren fornøjelse, og tilbyder en behagelig, magelig og let måde at komme fra punkt A til punkt B på næsten ingen tid. En perfekt gave hvis han gerne vil holde sig i form på vej til arbejde, men ønsker at skåne benene lidt på vej hjem efter en lang dag.

Årskort til en sportsbegivenhed

Følger manden i dit liv med i fodbold, håndbold eller ishockey, kan en suveræn gave-ide være et årskort til netop disse begivenheder i lokalområdet. På denne måde kan du være med til at give ham årets julegave, og samtidigt støtte lokalsporten.


Kopholder til stole


Er din mand typen der elsker sportsfiskeri, eller nyder han udendørs sportsgrene, kan en stole-kopholder være gaven der gør livet lidt lettere for ham. Den lette plastic bakke med plads til 2 kopper passer på langt de fleste klapstoles armlæn, og sørger for der er masser af plads til at have øl og madding i stående.

En klatreoplevelse


Oplevelser er altid gode og spændende gaver, og noget han sent vil glemme er en klatretur. Køb et gavekort til en omgang klatring med sikkerhedsudstyr og instruktør inkluderet, og lad ham teste sine grænser

Indgraveret popcornskål


Er der et yndlings fodboldhold i huset, eller følger ”han” et andet sportsteam der følges nærmest rituelt, kan en sjov og sporty julegaveide være en glasskål, med yndlingsholdets logo og navn indgraveret på siderne.


Digitalt sports-ur

Det perfekte sports-ur kan være en enorm hjælp for de vågne sports typer der godt kan lide at have et godt overblik. Disse alsidige ure er multifunktionelle og byder på en lang række forskellige funktioner.

Husk gaverne til ”hende”


Kvinderne skal dog ikke helt glemmes i al gave-ræset, så kig på denne liste over pakkekalendere til hende, hvis du mangler nogle gode ideer til hvad kvinderne i din omgangskreds skal forkæles med i julemånederne. 


Listen indeholder et væld af inspirerende, lækre og spændende julegavekalendere, med alt ligefra forskellige te-sorter igennem hele december, til chokolade og forskellige smagsoplevelser med blandt anden citronsaft, hindbærsaft, ingefærekstrakt, samt pakkekalendere spækket med pleje- og skønhedsprodukter.

Leave a Comment