tørretumblere

Derfor bør du investere i en tørretumbler

De fleste af os hader vasketøj. Men næsten endnu værre er det, når man i flere dage i streg skal kigge på, at det hænger og fylder på stativer i stuen. Med en tørretumbler får du hurtigt tørt tøj, og slipper ligeledes for at gå op og ned af tørrestativerne dag ud og dag ind.

Klar det hele på den halve tid med en tørretumbler

Der kan være mange gode grunde til, man bør anskaffe sig en tumbler. Når først man har vasket den ene bunke tøj efter den anden, er man langt fra færdig med at klare vasketøjet. Her begynder ophængningen, der først og fremmest tager en krig at hænge op, og ofte kan være et døgn om at tørre.

Ved at investere i en tørretumbler, kan du smide tøjet direkte i maskinen og blot trykke på en knap. Dette taget ikke mere end ganske få minutter, og her har du tørt tøj efter højest et par timer i maskinen.

På den måde giver tumbleren dig en hel del ekstra tid, du kan benytte på noget, der er langt sjovere end at ordne vasketøj.

Alt kan tumbles med den rette model

Mange kan være nervøse for, at den nye uldsweater skrumper eller at silketøjet går i stykker, hvis man smider det i tumbleren. Dette var måske tilfældet mange år tilbage, men i dag fås de fleste maskiner med programmer, der kan klare alle slags tøj. Det vil sige, at du kan stille maskinen på enten uld- eller silkeprogram, som er skånsomt over for det tøj, der kræver at blive passet lidt ekstra på.

Så at sige er en tørretumbler til alle former for tøj.

Tør dit tøj og vær god ved miljøet

Det kræver naturligvis en del energi, hvis en tumbler skal sættes i gang flere gange dagligt. Dog kan du med den rette tumbler sørge for både at få tørt tøj og samtidig skåne miljøet. Hvis du investerer i en model med energimærke A er du allerede på rette vej, når det kommer til at være bæredygtig.

Undgå fugt i lofter og vægge

Hvis du er vant til at tørre alt dit tøj på stativ, kan det være en god idé at få fat på en tumbler. Når man tørrer tøj på stativ indendørs, er det store chancer for, at der kan komme fugt i enten vægge eller lofter. Tørring på tørrestativ er så at sige usundt for indeklimaet, og en tørretumbler kan derfor gøre, at du kan slippe for at skulle betale store summer for reparationer, hvis der kommer fugt i din bolig grundet vasketøj.

Kom hurtig uforudsete vasketøjsbunker til livs

Er man fra en familie med mange børn, kender man måske til, at der pludselig kan værre lidt flere stofbleer, der skal vaskes, eller at alle fire unger kommer hjem med mudder på flyverdragten. Men en tørretumbler kan du hurtigt få tørret alle de uforudsete ting, der pludselig skal vasket, uden du behøver at hænge det hele op rundt omkring i hjemmet.

Leave a Comment