moderne retro lamper

Hvad er moderne i indretningen i 2019?

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gøre i ens hjem, således det kommer til at stemme overens med de herskende tendenser, når det kommer til boligindretning. Og det kan også virke som et fuldtidsarbejde at skulle følge med i de skiftende trends hele tiden. Det er nemlig et marked, hvorpå det hele tiden går meget stærkt, og derfor kan det være svært at følge med og hele tiden omstille sig de forskellige stilarter, som der bliver populære. Dog er der især nogle få ting, som du bør holde øje med i 2019, når det kommer til boligindretning. Det kan du læse meget mere om her nedenunder.  

Du skal i gemmerne efter de gamle, retro lamper 

Noget af det, som der især bliver in i 2019, er det miks, som der vil komme mellem det gamle og det nye. Det betyder, at det især er de mere retro genstande som for eksempel de retro lamper, du kan finde online her på siden, der bliver at finde i de danske hjem. Disse vil blive sat sammen med ultramoderne ting, og på den måde vil det blive muligt at skabe en unik stemning i ens hjem. Det samme gør sig gældende med møbler. Her bliver det nemlig også populært at mikse de ældre modeller med det nye for på den måde at skabe et specielt look, som andre ikke kan gøre efter. 

Naturen skal bringes med ind i stuen 

Derudover er det de mere naturlige materialer, som der også kommer til at pryde i hjemmene. Det vil sige, at vi skal byde meget mere velkommen til de materialer, som der er udformet i for eksempel træ og sten. Her er det især det lidt mørke træ i form af teak og de helt lyse sten i form af marmor, som vi bør tage et kig på. Og det hænger igen sammen med, at det gamle skal mikses med det nye. Teak og marmor er nemlig begge nogle materialer, der tidligere har haft en storhedstid, men som nu igen ser et comeback i boligindretningen.   

De bløde materialer skal mikses og matches med vildskab 

Når det kommer til de mere bløde materialer, skal vi blive i den retro tid. Her var det nemlig især velour, der var fremme. Og ja, du har gættet rigtigt. Velour er fremme igen. Og det er i smukke farver og mønstre, såvel som de mere afdæmpede, at materialet skal bruges. Det kan for eksempel komme til udtryk på både puder, tæppe og duge, og så er det ellers bare med at lege med de mange materialer, farver og mønstre for på de måde at skabe sig et helt unikt og personligt hjem, som der ikke kan gøres efter i nogle af de populære boligmagasiner. Miks og match derfor som du har lyst til og vær også gerne en lille smule modig i 2019. 

Leave a Comment