Mærkevaretræningstøj eller det fra supermarkedet? Fordele og ulemper

 Når du skal vælge dig et nyt sæt træningstøj har du i bund og grund to muligheder. Du kan enten vælge at investere i et dyrt sæt fra et designermærke, eller du kan vælge at få ud og købe det billigste nede fra den lokale brugs. Nogle mennesker vil altid vælge den første løsning, imens andre mennesker vil vælge den anden. Hvad du bør vælge, kommer helt an på hvad du egentlig tænker at du skal bruge træningstøjet til. En gennemgang af fordelene og ulemperne ved hver løsning kommer her.

Går du ned i supermarkedet og river det billigste ned fra hylden, så får du en åbenlys fordel: det er billigt. Det bliver højst sandsynligt ikke billigere end dette, og det resulterer i endnu en fordel. Du behøver nemlig ikke være øm om dit træningstøj. Du kan bruge det så vildt du vil, og i princippet hurtigt smide det ud når det begynder at se slidt ud. Ulempen er til gengæld at du højst sandsynligt ikke ser særligt smart ud, og at det produkt du køber samtidig netop ikke holder særligt længe. Du skal derfor hurtigt ud og investere i et nyt.

Et mærkevaresæt kan højne selvtilliden

Fordelen ved at købe det dyre mærkevaretræningstøj er, at det helt sikkert gør noget godt for selvtilliden. Ser man godt ud føler man sig automatisk også mere fit og kampklar, og dette kan have en klar og positiv indflydelse på ens træning. Samtidig får man også høj kvalitet for sine penge, og det sæt man køber kan holde i mange år. Til gengæld smider man mange penge efter et outfit som man kommer til at svede i og gøre beskidt. Det kræver meget at holde et dyrt sæt rent, og man skal hele tiden tænke over det man har på, også når pulsen er højest.

Leave a Comment