seniorhjem

Vælg de rigtige møbler til dit senior-hjem

Er du gået på pension, eller ligger det stadig nogle år ude i fremtiden? Som senior vil du kunne nyde mere tid, efterhånden som du drosler ned på dit arbejde. Det betyder også, at du helt naturligt vil få mere tid som du kan bruge i dit hjem.

Du kan måske mærke, at kroppen ikke kan det samme, som den kunne for fem, ti eller tyve år siden. Da det desværre er de vilkår vi mennesker lever under, og der ikke er så meget at gøre ved det, kan man i det mindste sørge for at gøre ens tilværelse så bekvemmelig som mulig.

Et godt sted at gøre dette er i ens hjem, hvor man med relativt få ændringer kan få et meget nemmere liv som senior, hvis bare man sørger for at vælge de rigtige møbler.

Læs med her, og få to bud på møbler, som vil gøre dit senior-hjem meget mere praktisk.

Otiumstolen er en sikker vinder

Som senior er det vigtigt at føle sig bekvem, og at sidde godt i sin stol. Derfor er der rigtig mange der er glade for at bruge en otiumstol – og det er med rigtig god grund! Otiumstolen er helt sikkert noget, som dem der kan bør have i deres hjem.

Stolen er kendt for at kunne indstilles, så den passer præcis til din krop. Ryglænet kan for eksempel lænes tilbage, og sædet kan køre både op og ned. Denne stol er rigtig god, fordi den giver mulighed for at skabe mere plads til når man skal sætte eller rejse sig fra den, hvis man har brug for det.

Derudover kan de fleste otiumstole suppleres med en skammel, som rigtig mange er glade for, da man på den måde kan komme til at sidde så bekvemt som muligt.

Du kan lære mere om otiumstolen her.

Hæve-sænkebordet er god til den aktive senior

Nyder du at bruge tid på at pleje dine interesser, og kan du godt lide at sysle med forskellige håndværk? Eller er du stadig aktiv på dit job, og vil gerne gøre det så bekvemt som muligt?

Hvis dette kunne lyde som dig, kunne du helt sikkert få god brug af at have en hæve-sænkebord i dit hjem.

Det helt fantastiske ved dette bord, ligger i navnet: det kan nemlig hæves og sænkes, så de kan få den helt rigtige højde til det projekt som du har gang i.

Har du brug for at bordet skal være lavt så du kan have noget stående oven på det som du nemt skal kunne nå, sænker du blot bordet. Vil du gerne stå op og sysle med din hobby, hæver du blot dit bord.

Undersøg før du køber

Lige meget hvilket møbel du tænker på at anskaffe dig, er det en god idé at læse en guide på nettet og derved finde ud af, hvad du skal være opmærksom på når du køber.

Du kan finde mange guides til at vælge de rigtige møbler på hjemmesiden her.

Leave a Comment